Door op “Alle Cookies accepteren”, te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
Square

praktische informatie

Schooltijden

Alle kinderen, zowel uit de onderbouw als de bovenbouw, gaan elke schooldag van 8.20 uur tot 14.00 uur naar school. Samen met hun eigen leerkracht lunchen ze in de klas. Als ze klaar zijn met eten, kunnen ze (onder toezicht van een teamlid) lekker buitenspelen.

Circle
a group of girls sitting in a wooden boxTriangle

Te laat, ziek of afwezig

Kan je kind, bijvoorbeeld door ziekte of bezoek aan de tandarts of een dokter, niet of een deel van de dag niet naar school komen?

Bel dan op de dag zelf tussen 08.00 en 08.20 uur.

Je kunt het ook op een eerder moment aan de leerkracht doorgeven.

De schoolgids

De schoolkalender

Verlof aanvragen

Parro APP

Met de Parro-app delen we informatie per groep. Zo ontvang je alleen informatie die voor jou en je kind(eren) belangrijk is. Bij het inschrijven voegt de leerkracht je toe aan deze app-groep. 

Kom kennismaken!

Je bent van harte welkom een kijkje te komen nemen bij ons op school. Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen.